1. Min idrottsbakgrund

Oj! Jag har testat det mesta tror jag... Fotboll, kickboxning, simning (tävlingssimmade ett tag i mina unga tonår, har några medaljer!), dans, pingis osv...

Jag fastnade inte för något tyvärr! Fastnade istället för musiken när jag var femton ungefär. Jag tror att det är så att antingen så är man en estet eller någon som gillar sport? Eller jag är så i alla fall, inne på musik menar jag :)

Idag kan jag tycka det är kul att bowla eller så (om det räknas som sport?), något jag gör sällan men jag uppskattar det verkligen när jag väl gör det!

Jag skulle älska att börja på någon typ av pardans! Åh va kul det skulle vara!! Någon som är på? Vet inte vem jag skulle gå med och är inte sugen på att gå själv direkt...

Alltså ... Ganska mycket idrott som barn men inte mer :)Kommentarer
From: Jeanette

Kul att du gillar dans, det gör jag med. Har dansat squredans, buggat o dansat gammalt. Det ska jag börja med snart igen. Jag går ensam, det går bra, man byter partner hela tiden och peppar peppar, det har varit jämna par i alla fall. Skulle det inte vara det så får man en behövlig vila emellanåt. Hoppas du hittar nåt kul!

2012-09-03 @ 01:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0