Läsarfråga!

Fick en fråga om hur många kilon som ska bort! Planen är att landa på 72, men jag tror att jag kommer vilja gå ner ytterligare efter det... Det blir ett senare projekt!

Anledningen till att det är ett udda nummer som 72 är att jag startade med en vikt på 112, det gör en total viktminskning på 40 kilo :) Idag väger jag 79-80.

Förövrigt så har jag vägt mer än 112! Saken är att jag ALDRIG vägde mig när jag var stor. Sedan gick jag ner en del (vet inte hur mycket) innan jag faktiskt ställde mig på vågen då den visade 112... Trist egentligen att inte riktigt veta men jag utgår i alla fall från den siffran :) Nu vet ni det!

Annars är det helt okej att ställa frågor till mig, jag svarar mer än gärna.Kommentarer
From: Nattis

Hej Hanna! Åter igen du är GRYM! Du har peppat mig och genom att följa din blogg så har jag lyckats gå ner 8 kilo sen jag kom till Nya Zeelands, för det var ungefär då du började =) Ville bara säga det att du är så jäkla duktig!!

MEN, jag börjar såklart fundera när jag läser. jag säger inte att du inte är nöjd, men när man läser så har du ändrat din målvikt två gånger tror jag att det är? Kommer du någonsin bli nöjd? Vill ju inte att dina matvanor ska gå åt andra hållet istället om du förstår vad jag menar? Jag säger inte att det är så eller ifrågasätter ditt tankesätt för du har gjort det så otroligt hälssoamt och i lagom takt så jag är inte orolig egentligen, bara en tanke som slog mig. Du måste ta hand om dej, det är väl min slutpunkt :P KRAM

2012-08-29 @ 22:20:11
URL: http://livetiqueenstown.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0