Första setet!

Första naglarna jag någonsin gjort!! Vad tycks? Behöver folk att öva på! Tar 50 spänn för materialkostnader bara så jag kan fortsätta :)

Fikatajm!

Tog en fika med en kompis innan trafikskolan, lite fuskigt men gott var det!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_50915612e087c343bae2abdc.jpg" class="image">

Fika hos mamma

Haha jag måste dela med mig av en rätt kul grej! Igår efter jag vart i stan så åkte jag förbi mamma en sväng då mina båda systrar var där... Vi skulle ta en liten fika så mamma dukade fram kaffet och "fikat"! Haha! Det såg så kul ut, nyttiga familjen liksom! En kvadratcentimeter mörk choklad vardera, helt lagom!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_509105a79606ee0a129b07d9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_509105a79606ee0a129b07d9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_509105cdddf2b35746000122.jpg" class="image">

Min snygga man!

Eller nåja, min snygga pojkvän! Det låter så tolvårsaktigt att säga pojkvän, haha! Min snygga sambo låter bra!

Han fick testa delar av min outfit som jag köpte igår. Det kommer bli så sjukt grymt!!! Jag och min kompis Angelica ska vara poliser och Kristoffer och kompis David ska vara gangstrar! Jag har köpt en rosa peruk, mest för att jag alltid velat ha en, så jag kommer med andra ord vara en polis med rosa hår...

Nya piercingar!

Jag har shoppat loss inne i en piercing-studio! Det var rätt svårt att få till en bra bild på det hela men jag gjorde mitt bästa... Örat är helt rött efter att jag plågat det med att stoppa in stavar/ringar/töjningar som är för stora för själva hålen... Men det är skönt att det är gjort!

Jag har en töjning på 0.8cm på vänster öra och en på 0.5cm på höger! Sen har jag en piercing mitt i örat, samt en uppe i örat där jag nu satt en ring :) Dessutom har jag tre till "vanliga" hål i öronen! Vad tycks?

Ut i verkligheten!

Idag prövar jag mina sjuka vingar och beger mig ut! Jag ska dels till trafikskolan för ytterligare en körlektion och sedan är det dags att hitta en outfit till halloweenfirandet på lördag! Jag mår lite sisådär... Knarkar halstabletter och känner mig allmänt snurrig... Bättre än igår i alla fall så det måste vara ett gott tecken? Hoppas det i alla fall!

Det kändes skönt att få slänga på sig ordentliga kläder och lite smink, jag känner mig åter som människa, haha!

Hur mår ni idag?:) Andra än jag som är sjuka?

Såhär ser jag ut idag hur som helst:

Bildproblem?

Det blir något fel när jag lägger upp bilder... Trist! Det blir så fult i bloggen då :(

Idag är jag lite piggare men har ändå spenderat nästan hela dagen på soffan för att vila upp mig. Imorgon ska jag till trafikskolan så jag hoppas att jag mår bra då! Ska bli spännande att köra igen! Jag längtar så mycket till körkortet nu så det är inte klokt!!!

Jag mår lite dåligt över min föda nu när jag varit sjuk... Rätt mycket godis och glass har det blivit... Hoppas att det inte syns på vågen bara! Jag tänkte ta mig en nattamacka om en stund... Är rätt hungrig och jag orkar inte göra något annat. Till lunch/middag åt jag grönsakssoppa! Så himla gott men den var sjukt salt. Funderar på att mejla till knorr och klaga... Mot slutet av tallriken så krullade det sig i munnen på mig av all sälta och så ska det väl omöjligt vara? Eller vad vet jag :)

Naglar

Nu när jag är sjuk så kan jag passa på att öva på att göra mina naglar!! Om jag orkar i för sig... Haha!! Här är alla mina saker som jag har just nu: Väntar dock på lite mer grejer:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_508e6aaeddf2b336cb000186.jpg" class="image">

Tröttis

Det är så himla jobbigt och trist att vara sjuk! Är redan leds. Vart förkyld för ungefär fyra dagar sedan och det har bara eskalerat sedan dess.. Nu har jag hemsk hosta, feber, halsont och snor överallt. Kroppen värker hur jag än ligger i sängen/soffan och jag vill bli frisk. Jag ringde och sjukanmälde mig på jobbet och mår sjukt dåligt över det!! Jag är inte sen som är hemma för lite förkylning men detta är lite väl mycket för ett 13-timmarspass.

Min föda är bisolvon (typ som te), mackor och godis. En del halstabletter slinker ner emellanåt också. Jag tar inte tabletter så febern får ligga och gro istället...

Åh. Jag vill bara bli frisk! Jag tröstar mig med att jag har världens gosigaste filt<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3234744/images/2012/pic_508d46eee087c36649c97898.jpg" class="image">

Sjuk och jäklig.

Snor i hela hjärnan och hostan tar aldrig slut. Jag är rädd att det kommer utvecklas ytterligare så det blir viloläge ett tag framöver. Jag är ledig idag och imorgon så all fokus ligger till att krya på mig!

Visst får man äta godis när man är sjuk?

Nya stövlar

Jag har alltid tyck att tajta, höga skinnstövlar är extremt fint men jag var aldrig kunna få på mig dem över mina vader... Här om dagen gjorde jag ett försök med ett par sjuuukt fina med kilklack och JAG FICK PÅ MIG DEM!! Åh jag älskar dem så mycket<3 Jag var såklart tvungen att köpa dem till min samling skor:)

Har ni haft problem med stövlar över vaderna?

Veckoinvägning v 4

78,3!!! Wiho! Minus 1,0 kilo sedan förra veckan och det känns så himla bra. Jag äter en hel del bakverk på jobbet men det görs upp av allt som man går, lyfter, böjer och rör på sig på arbetsplatsen.

:D

Körskola!

Igår på min körlektion gick det verkligen åt pipsvängen :( Jag var trött, irritera och arg. Idag däremot gick det hur bra som helst, är så nöjd!

Just nu är jag på jobbet och är trött till tusen... Imorgon väntar dubbelpass så det blir till att sova direkt när jag kommer hem...

Imorgon väntar invägning!! Jag har ätit rätt mycket bakverk tyvärr :( Blir lätt så när man jobbar på boende och jag bakar varje gång jag jobbar,,, idag blev det rulltårta med choklad och jordgubb, läskigt gott (tyvärr).

Hemma!

Äntligen hemma :) Imorgon väntar ledighet från jobbet, men har bland annat körskolan att ta i tu med, men det är ju bara skoj. Bloggen har hamnat åt sidan lite nu när jag jobbar mycket tyvärr... Saknar att skriva här men det blir inte så mycket tid över.

Det går fortfarande helt fantastiskt bra på jobbet i alla fall och jag är verkligen glad! Det blir mycket gå så vikten lär minska!! Jag tänkte köpa mig en stegräknare bara på kul!:D

Jobb jobb jobb!

... Imorgon tar jag helg!

RSS 2.0