Nu har jag landat lite!

Gårdagen var verkligen kaos! Haha! Hela förmiddagen var jag nervös och sen när jag klarade det så skakade jag i typ en timme!! Min syster körde till Jakobsberg för att jag skulle köra till min låtsaspappas jobb för att jobba lite extra men jag ville först inte ens köra för att jag var så exalterad! Jag bestämde mig ändå för att köra och jag tror att jag gjorde alla fel man kan göra!! Haha! Det var verkligen sjukt, det var som att jag inte kunde köra bil längre....

Efter att vi jobbat en stund så skulle jag köra hem Tompa i hans bil! Shit vad rädd jag var!!! Hans bil är ENORM!!!!!! Men det gick bra! Jag och Elin stannade hos mamma för att äta middag och efter det åkte vi ut så jag fick köra lite till. Efter bara en stund så blev jag så obeskrivligt trött, det var som att kroppen stängde av sig efter alla känslor tidigare under dagen. Jag var besviken på mig själv som inte "ville" köra mer... Jag åkte hem och vilade upp mig istället.

Nu ska jag snart iväg för att jobba lite till hos Tompa och jag ska köra bilen! Sedan ska vi qruisa lite till och förhoppningsvis så är jag lite piggare idag!

Trevlig tisdag alla!Kommentarer
From: Romeo Patrick - Myway2fitness.se

Hej! Såg din blogg efter att du hade kmmenterat någon annan blogg som jag läste och blev så tagen av hur vacker du är och den resa du gjort så jag var tvungen att kommentera.

Ser fram emot mer läsning ifrån dig.

Romeo

2013-01-08 @ 18:28:04
URL: http://myway2fitness.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0