Tankar om då.

För exakt fyra år sedan idag tog jag mitt pick och pack och tog ett stort kliv in i vuxenlivet. Jag flyttade in i min första egna lägenhet, en liten etta på 31 kvadrat i Ör med rött kakel i köket! Jag kände mig så vuxen och hela mitt liv kändes som en fantastisk saga. Jag jobbade just då på McDonalds och några veckor efter att jag flyttat hemifrån så tog min provanställning slut och jag var lovad heltid men fick det inte... Jag hade två veckor på mig att hitta ett nytt jobb för jag skulle inte flytta hem igen!! Jag började jobba med skadesanering och älskade det, det var hårt arbete med tidiga mornar men det var inte McDonalds i alla fall...

På den tiden var jag tillsammans med B, han flyttade in hos mig i september samma år och jag kände mig ännu vuxnare! Jag var sambo. Ända sedan jag flyttade in så hade jag fest i stort sätt varje dag... Helt sjukt när man tänker på det i efterhand men jag var banne mig ALDRIG ensam hemma! Jag har fortfarande svårt för att vara ensam men det var värre då...

Jag och B planerade att skaffa barn så fort vi hade fast jobb båda två och vi var sååå vuxna! Men det tycker jag såklart inte idag! Vi var två barnrumpor, puppy love, första kärleken och jada jada... Vi var tillsammans i nästan fyra år men tillslut växte vi ifrån varandra i så snabb takt att det tog slut.

Jag var totalt krossad i ett par månader.

Efter en tid träffade jag på Kristoffer och resten är historia... Typ.

Jag ser tillbaka på den här tiden med ett leende på läpparna! Jag var väldigt glad på den tiden, fast jag är ju ännu gladare idag såklart! Det är kul att tänka tillbaka ibland.


Idag är jag lyckligt kär, har ett fint hem, planerar barn, jag har körkort (yeyyy!!), jag har fantastiska vänner och snart har jag jobb igen!

<3Kommentarer
From: Sofia

Vad hände med ditt gamla jobb?

2013-01-08 @ 22:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0