Skinny bitch!

Jag idag! Dessa bilder får mig att fortsätta, de när jag känner mig smal!

Vad tycker ni om gastric bypass-operationer?

Jag vill starta en diskussion nu! Jag tycker det är en väldigt viktig fråga som jag ställt i överskriften.... Jag vet i dagsläget flertalet personer som utfört en gastric bypass-operation (gbp) och jag är kluven i frågan! Jag förstår att vissa vill och behöver en operation, det är inte det som jag anser är problemet, utan snarare att många gör det utan att försöka på egen hand först. Jag syftar inte på någon jag känner så ingen får känna sig utpekad nu! Min poäng är att DET GÅR utan operation! Jag är levande bevis och jag vet fler som gått ner mellan 30-55 kilo UTAN operation. Det är en enkel ekvation! Mer kalorier UT än IN! Eller? Om man är i övrigt frisk så borde det inte vara ett problem? Det handlar om att lägga om vanor och följa dem... Simple as that! (även om vissa har svårare för det än andra...) Jag anser att det görs för många ONÖDIGA gbp-operationer idag! Som att det är en "enkel" utväg (som inte alls är så enkel...) Kom igen! Ge mig era åsikter så ska jag följa upp här i bloggen! GO! Kom ihåg nu att jag inte syftar på någon speciell utan allmänt. Detta är jag nu och då, UTAN OPERATION!

Lunch!

Dagens lunch! Fick även en fråga om min vikt hur det går och så... Jag lägger ingen energi vid det just nu då det är mycket som händer men jag pendla mellan 79 och 80 kilo, inte över 80! Det känns skönt! Min första målvikt var ju 82 så jag ligger under mitt ultimata mål!

Ettårskalas och jobb!

Mår mycket bättre idag! Så skönt, ibland behöver man bara vila ikapp sig själv helt enkelt. Jag har vart på ettårskalas idag för mina guddöttrar! Så mysigt. Nu är jag på väg till jobbet för ett 24 timmarspass! Den ni ;) Hoppas ni har en fin helg :)

X3

Vad muppigt att inlägget innan blev postat tre gånger... Får fixa det sen. Jag är helt utslagen, har över 50 timmar på fem dagar, från att ha vart arbetslös i tre månader. Kroppen säger nej så det blir vilokväll ikväll.... Tror jag ska sova typ klockan 21 senast! Hoppas ni mår bättre än mig! Två fina bilder från idag :

PUST!

(Detta skulle ha postats i natt! Haha, så trött var jag!) Oj vad trött jag är! Klockan är 2 på natten och jag ska gå upp 06.00! Pust! Jag jobbade natt, natten som var och sedan har jag flängt runt heeeela dagen! Drog från jobbet vid 08.30, väntade på ett försenat tåg, träffade en kompis på östermalm, åkte till Bro för att fixa mig, drog till Rålis för att fira en kompis som fyllde 30, stack till Jägaren, åkte hem!! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. GODNATT!

PUST!

(Detta skulle ha postats i natt! Haha, så trött var jag!) Oj vad trött jag är! Klockan är 2 på natten och jag ska gå upp 06.00! Pust! Jag jobbade natt, natten som var och sedan har jag flängt runt heeeela dagen! Drog från jobbet vid 08.30, väntade på ett försenat tåg, träffade en kompis på östermalm, åkte till Bro för att fixa mig, drog till Rålis för att fira en kompis som fyllde 30, stack till Jägaren, åkte hem!! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. GODNATT!

PUST!

Oj vad trött jag är! Klockan är 2 på natten och jag ska gå upp 06.00! Pust! Jag jobbade natt, natten som var och sedan har jag flängt runt heeeela dagen! Drog från jobbet vid 08.30, väntade på ett försenat tåg, träffade en kompis på östermalm, åkte till Bro för att fixa mig, drog till Rålis för att fira en kompis som fyllde 30, stack till Jägaren, åkte hem!! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. GODNATT!

Skor<3

Min älskade Kristoffer köpte ett par skor till mig igår!! Det är mina nya favoriter trots att jag inte ens fått hem de än! Jag beställde dem från England så det tar typ en vecka att få hem dem men det är det värt! Vad tycks??

@ work

På jobbet igen, ytterligare ett nattpass, sjukt soft! Har ätit god mat (thai) och lapat massor med sol idag! Hur har ni haft det denna lill-lördag?:)

Jobbelijobb!

Det är så skönt att äntligen jobba igen! Jag längtar till jobbet när jag går där ifrån till och med. Jag ska jobba natt idag, får se när jag vänjer mig vid att sova borta .. Jag vill ju egentligen sova med min Kristoffer men jag är glad över jobbet. Det är lite jobbigt att pussa honom hej då när han ska till jobbet och sen veta att jag inte får träffa honom förrän dagen efter igen... Nåväl. Off to work!

Kvällsmat

Haha bara massa matinlägg idag! Jag kan tillägga att jag åt Tacos till lunch också. Just nu sitter jag om mumsar på äpplen med kanel och PYTTELITE socker, så smaskens!

Fusk!

Föll för trycket på ikea!

Helg

Nu var det ett tag sedan jag skrev några rader här! Jag har haft fullt upp hela helgen helt enkelt. Äntligen har Kristoffer kommit hem från sin semester!!! Från och med imorgon börjar jag jobba heltid! Jag är så glad över det och det ska bli så skönt att ha saker och ting att göra om dagarna, SÅ SJUKT SKÖNT! En av de bästa sakerna med att jag börjar jobba är att mina matvanor kommer ändras till det bättre! Hallelujah! Hoppas att ni alla har haft en fin helg!

Laga soppa på en spik!

När pengar lyser med sin frånvaro så är det dags att rensa kyl och frys för att äta. Jag gillar att använda min fantasi för att framställa en måltid! Idag blev det fläskfilegryta med pasta! Funkade faktiskt och det blev riktig gott. Ikväll blir det till att titta på film, jag har redan intagit soffläge. Det är för varm ute för att vistas där, jag klarar knappt en cigg på balkongen innan det känns som att jag ska smälta bort i en pöl. Innekväll känns helt okej.

RSS 2.0