Behöver hjälp!!!

Okej alla fina läsare! Jag funderar på att köra LCHF stenhårt ett tag framöver och behöver er hjälp!!

ÄR LCHF BRA ELLER DÅLIGT? Ge mig gärna bra argument!:)

Puss!Kommentarer
From: DEN RIKTIGA JOSEFIN

LCHF gör att du går ner i vikt, inget snack om saken, MEN: det är INTE BRA!!!!!! allt fett man äter lägger sig runt organen i kroppen och det är verkligen inte bra. Bättre med tallriksmodellen, eller helt enkelt bara mycket grönsaker och protein, lite fett och lite kolhydrater. Snälla underbara vän, ät inte LCHF!!!!! Det är en mardröm! Folk är så blinda bara för att man går ner i vikt av det, men det är verkligen inte bra!!!

2012-06-14 @ 07:05:50
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se
From: Josefine

Tycker du borde köra på GI istället, jag gick ner 15 kg med hjälp av det. Tror inte någon mår bra i längden av att trycka i sig massa fett.

2012-06-14 @ 09:46:19
From: Heléna

Jag håller inte helt med Josefin! Faktum är att forskningsresultaten inte är helt entydiga, och man får helt enkelt bilda sig sin egen uppfattning om huruvida man tror att det är farligt eller inte med mättat fett och mycket animalier. Det som däremot är ganska välbelagt är att kroppen klarar sig (jättebra) utan kolhydrater, så minska på kolhydrater kan alla göra. Framför allt allt som innehåller gluten kan man se upp med. Många mår inte bra av gluten.

Sen är kroppar olika. Vissa går ner massor med LCHF, och andra gör det inte. En del är fettkänsliga och en del är kolhydratkänsliga. En del är känsliga för både kolhydrater och fett. Kolla in boken "Vikten av gener" om du vill läsa mer! :)

2012-06-14 @ 10:13:47
From: Anonym

Skulle inte rekommendera dig att börja med LCHF. Som tjejen ovan skriver är tallriksmodellen faktiskt riktigt bra. Och ät 6 gånger om dagen: frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Du får hög förbränning och både din kropp och du blir glada! :)

2012-06-14 @ 18:25:59
From: Joline

Det funkade okej för mig. Jag gick ner i vikt och blev av med sockersuget men tillslut mådda jag illa av all den feta maten. Jag tyckte det var svårt att hitta bra frukostar också. Men jag kan rekomendera isodieten, den tycker jag verkar mycket sundare!!

2012-06-14 @ 21:38:20
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
From: Sara

Lchf är som sagt bra för att gå ner i vikt men piss för kroppen. Kör istället mindre pasta osv och mer grönsaker utan massa feta såser osv! :)

2012-06-21 @ 14:49:16
URL: http://saragustafson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0