Upptagen tjej

Firar födelsedag hela helgen! Nu kör vi!!!

Ouff!

Är verkligen helt orkeslös! Inte en chans att jag drar ut och sjunger karaoke idag, 5 timmar i stan gör vem som helst mör i kroppen!!

Jag beställde ett par "glasses for fasion" från lensway här om dagen, vad tycks?

Stockholm

Flänger på stan idag! Jag har bytt till mig ett skoställ som verkar sjukt lovande!!! Vill hem och montera :D

Klassiska middagen

Så gott!

Torsdag

Jag känner mig som en nioåring som ska fylla tio! Jag är helt pirrig inför allt födelsedagsfirande i helgen, trots att jag fyller något så ospännande som 23! På lördag firar jag ute på krogen med vänner och bekanta och på självaste bemärkelsedagen ska jag fira med släkten med tårta:) är så taggad!

Ikväll blir det karaoke (kan man vara beroende av karaoke?)! Är taggad inför det med! Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig.

Dagens intag hittills:

Frukost: Kesella med banan
Lunch: Kesella med banan och lite mjölk och musli!

Dåliga intag, jag vet, men bättre än inget!

Jag har köpt nya solglasögon! Är så nöjd! Tillochmed Kristoffer gillade dem!

Tråkigheten

Jag är så uttråkad! Jag får inte jobba så mycket som jag vill och jag kommer ingenvart med skolan.... Sitter på tåget nu utan planer på vad jag ska göra bara för att komma ut lite! Haha!

Jag längtar helt sjukt mycket till helgen!

Nu är det okej att fuska!

Som ni kanske märkt så uteblev invägningen denna vecka! Förståeligt då jag inte var hemma :) jag fuskade något extremt i Gävle men vågen visar ändå rätt bra resultat, tur det!

Snart är det påsk! Då ska jag äta massor med godis, det hör i allra högsta grad till och alla borde unna sig då. Dessutom fyller jag år i helgen så då blir det tårta! Jag har planerat en tårta jag ska göra, det kommer bli spännande. Jag ska lägga upp recept här på bloggen sen...

I övrigt så händer det inte mycket just nu... Vet inte riktigt vad jag ska skriva!

Stockholm!

Har just anlänt till Stockholm! Fick ett träningspass när jag sprang till tåget (blockades av en idiot på vägen så jag missade pendeln, död åt dig!). Nu lär jag sitta och vänta en halvtimme... En halvtimme jag kunde ha haft tidigare i min älsklings famn. Nåväl, sånt är livet.

Massor med krångel med tågen men tack vare grym service hos SJ (who knew) så kom jag hem!

Längtar hem till Kristoffer så att jag nästan spricker!

Till något annat, jag fullkomligt ÄLSKAR bubbelvatten med smak! Kolla in denna nya smak jag drack på tåget. Mums!

Gävle

Jag har så trevligt här i Gävle! Det är så kul att träffa mina vänner här igen, det är så trist att ha sina bästa vänner så långt bort... Jag dividerar fram och tillbaka huruvida jag ska stanna en dag till eller ej... Jag saknar min gubbe så mycket! Jag får se hur jag gör! Idag ska jag bara njuta av det fina vädret och njuta över hur bra jag har det just nu. Jag hittade en bild på mig och Stina från 2008 innan vi skulle mot Arlanda och THAILAND! Jag minns känslan som om det vore igår! Två tonåringar som ska ut på sitt största äventyr hittills i livet...

Jag och Sandra

Nyktra tjejer på krogen!:) jag gav upp på drickandet tidigt, fortfarande inget för mig! Jag lägger hellre mina pengar på skor<3

Mat

Så jäkla gott!

Woop

Redo att göra Gävle!

Tussilago!

Vår i gävle! Jag tänker pausa från bloggen nu när jag har "mini-semester" :D

Vår<3

Idag har det blivit massor med promenerande i vårsolen i mitt vackra sundbyberg<3 nu sitter jag hemma hos M och tvillingarna, har just käkat middag!

Svart guld.

Vad skulle jag göra utan mitt kaffe??

RSS 2.0