Omstart!

Som ni kanske märkt så har det vart lite dåligt med bloggande på senaste... Mest för att jag lagt ner med viktgrejen... Eller det känns inte lika aktuellt längre i alla fall... Men det ska det bli ändring på! Jag har nu startat med gymmet igen... Fortsättning följer...

Blondie!

Detta är smart fem år sedan... Innan jag blev jättestor (men jag var fortfarande överviktig). Ser ni någon skillnad?:)

Haha!

Hur söt?

Ouff!

Wish me luck!

Idag ska jag till gymmet för första gången på evigheter! Jag har varit så dålig när det kommer till att träna så nu är det dags att sätta igång igen! NU KÖR VI!

Karaokeafton.

Det är verkligen mycket karaoke i mitt liv just nu men jag älskar det.

Jag har en sån där "ful-dag" idag. Känner mig fet och äckligt, sminket ser ut som bajs och helt plötsligt så passar inga av mina kläder... Brukar nån annan få så någon gång? Det är rätt konstigt att man kan känna sig fin en dag och ful den nästa... Men men. Jag gör det bästa av situationen, drar på ett smil och sticker iväg! Det vankas kaffe och sen som sagt, karaoke.

Fatso!

Hittade en gammal bild... Jag är glad i alla fall :)

Vilken kväll!

Igår hann vi inte mindre med tre karaokehak! Vi hade riktigt trevligt! Framför allt så var det kul att hälsa på mitt gamla hak i Hallonbergen. Inga av de gamla stammisarna kände igen mig förrän jag berättade vem jag var. Haha! Alla var så imponerade av min viktnedgång, riktigt kul!

Jag ska snart åka och lämna tillbaka bilen till mamma sen blir det bara hem och mysa!

Bild från igår:

Glad tjej!

Som många kanske redan vet så är karaoke ett stort intresse för mig och jag har även jobbat som karaokevärdinna under flera år men jag har haft uppehåll i nästan ett år. Nu har jag dock börjat igen!!! Igår körde jag karaoke på ett ställe i Väsby och det var så sjukt skönt att vara tillbaka!!!<3 Åh jag är så glad!

Ikväll blir det till att vara gäst på karaoken igen men det är för att kolla in ett ställe som jag ska börja jobba på nästa vecka :)

Förövrigt så hittade jag en superfin bild på pussel från när hon var lite mindre:

<3<3<3

Köpte en tröja som passade rätt bra på alla <3ans! Vad tycks?:)

<3<3<3

Jag vill önska alla en fin alla hjärtans<3 Tänk extra mycket på alla ni håller kära och säg fina saker till varandra<3

Jag har inte varit singel den här dagen på sex år! Haha! Heja kärleken!!

Jag är så glad att jag har Kristoffer i mitt liv. Jag vill och hoppas att det här är den kärleken som håller livet ut. Jag älskar dig Stoffis, mer än ord kan beskriva.

Mys<3

Idag har jag myst med den här sötnosen hela dagen<3

Pjamas-mode!

Pjamasen är ihoppad och jag ligger i soffan med sovande pussel i knät! En riktigt fin måndagkväll med andra ord. Hela dagen har spenderats i stan med Aamanda... Eller först var jag med syster och Becki men de stannade inte så länge.

Jag och Aamanda kan vara sveriges mest impulsiva människor! Efter en fika och lite promenerande så bestämde vi oss för att ge blod! Den ni! Det var faktiskt fjärde gången jag gav blod (men en misslyckades) och det var nästan två år sedan sist... Nu ska jag berätta det roligaste med det hela!! Förr så var det stört omöjligt att hitta mina vener och kärl så de har alltid fått ta in stick-experten för minsta blodprov... Det har alltid varit jordens meckande för att få till det MEN! Nu efter min viktnedgång så såg man kärlen med bara lite stas. Helt galet va!? Hur lätt som helst gick det och vips så hade de tömt ut en halvliter blod. Dagens goda gärning.

Fixarmorgon!

Vaknade imorse efter ca en timme znooz! Haha. Fick värsta rycket och ville tvätta, städa, fixa osv! Hann dock inte så mycket eftersom att jag skulle iväg men jag fick tvätten gjord i alla fall... Nu sitter jag på pendeln för att möta upp syster i Sundbyberg! Vi ska in till stan en stund och sen ska jag träffa en vän! Jag får vika all tvätt när jag kommer hem sen, hoppas att orken finns kvar då :)

Imorgon ska jag iväg på möte för att förhoppningsvis börja jobba med karaoke igen! Det är snart ett år sedan jag slutat efter att ha vart värdinna i nästan fyra år. Jag saknar det så himla mycket!!! Håll tummarna imorgon att det blir något av det :)

Trevlig måndag på er!

Munchies!

Idag är en riktig ätardag! Eller egentligen inte för jag har inte ätit något förrän nu men det blev både tacopaj och godis! Jag förtjänar det.

Jag har bara varit hemma och slappat idag, vaknade så sent så jag orkade inte hitta på något, jag har varit rätt slut hela dagen... Tog en promenad till affären dock för att komma ut lite, gjorde mig gott! Det enda produktiva jag gjort idag är att jag sökt jobb! Hoppas att det leder till något för jag börjar bli leds på att inte ha någon sysselsättning.... Någon som vet något kanske?:)

Kristoffer kommer hem vid 00 så jag är nog vaken tills dess.. Det börjar en helt okej film nu så det fördriver tiden en stund i alla fall!

RSS 2.0