FY FAN!

Idag var vart den absolut värsta dagen i mitt liv!! Åtminstonde fram till klockan 15 eller så...

Allt började med att jag gick upp på morgonen och började känna att jag hade lite mensvärk och tänkte inte mer på det egentligen... Inga konstigheter. Jag skulle iväg och möta Elin i Vällingby för att sedan åka och handla upp det sista inför hennes kalas idag.

När jag satte mig på tåget så fick jag ordentligt ont i magen... Det riktigt högg och jag började svettas... Jag hoppade av i Spånga som planerat för att ta bussen och jag mådde allt sämre för varje steg jag tog... När jag stod och väntade på bussen så började jag kaskadkräkas utan förvarning.. Jag gick iväg en bit och fick lite panik över vad jag skulle göra... Magen smärtade fortfarande extremt mycket men illamåendet hade gått över lite... Bussen kom inrullandes och jag chansade på att jag inte skulle kräkas mer så jag hoppade på men kände direkt att det var ett dåligt val!! Jag svettades och allt snurrade så jag hoppade av på närmsta busshållplats... Jag ringde Elin och grät i panik... Hon skulle bara avsluta jobbet och sedan skulle hon komma och hämta mig där jag var. Helt plötsligt så snurrade det till ordentligt i hela kroppen ... Jag minns att jag gick bort mot en skola för att få hjälp och sedan blir det svart. Jag vaknade upp på en toalett med en kvinna brevid mig. Hon sa att jag var inne i Spånga gymnasium och att jag hade kommit in och svimmat i entrén!! Hon var skolsyster på skolan... Jag mådde så illa att jag bara grät och kräktes återigen... Sedan låg jag där på golvet i kanske 20 minuter innan Elin kom och jag åkte därifrån... Ett tag senare (efter ett varmt bad) så mådde jag bättre!

Detta är utan tvekan det läskigaste jag vart med om! Jag har aldrig haft så ont förut.

Nu är jag rädd att det ska hända igen... Fy, blir illamående av bara tanken!!!!!!Kommentarer
From: Jessica

Hej gumman, vad skönt att du mår bättre nu! Håller alla tummar för att du får jobbet! Ta vara på dig! Stor kram, mammas kusin Jessica PS! Facebook-fri i en månad, så gratta lillsyrran med en stor kram från mig!

2013-02-05 @ 22:24:43
From: Camilla

Vart brukar du simma/träna någonstans?
Bor själv i Vällingby.

2013-02-06 @ 10:38:58
From: Elin

Men fy vad läskigt!!!!!!!
Hoppas verkligen inte att det händer igen. Borde du inte uppsöka en läkare? Ändå vilken TUR att du hann till skolan..
Förstår att du är skärrad:(
Ta hand om dig nu<3

2013-02-06 @ 21:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0