Tröttmössa!

Herre min je vad trött jag är!! Det slutade med att jag sov lite mer än en timme i natt bara... Klev upp vid halv 6 och följde med min syster på jobbet som bestämt och hjälpte henne att jobba. Det gick relativt smärtfritt trots bristen av sömn men när jag kom hem så slocknade jag och vaknade vid 18.... Det är i ju inte så bra. Och inte tusan känner jag mig mer utvilad ändå... Jaja, men men vad ska man göra?

Jag köpte sån där sallad som man plockar ihop själv i affären! Fy tusan vad gott det var!!! Det blev inte så fruktansvärt dyrt heller och då får man dessutom bara med saker som man tycker om... Fantastiskt påhitt om ni frågar mig! Det blev en riktigt tidig lunch, jag tror vi åt vid 10! Haha.

Jag har just slängt i mig gulash-soppa till middag också! Jag har varit rätt dålig på att få i mig mat på senaste tiden så jag är glad att jag ätit ordentligt idag. Jag har tappat hungern på något vänster... Jag blir inte hungrig och det händer att jag inte äter alls. Vad gör man åt sånt? Jag vill inte gå ner i vikt pga att jag inte äter så ändring måste det bli!


Eventuellt så blir det karaoke ikväll om jag orkar... Än så länge så är det pjamas på i alla fall, haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0